searchCautare
 
categoriiCategorii

Incalzirea in pardoseala –cel mai modern system

Nu mai trebuie sa va faceti nicio grija ca se apropie sezonul rece si o sa va raciti pentru ca este prea rece in locuinta dumneavoastra, deoarce sistemul de incalzire in pardoseala va scapa de toate problemele. Caldura va trece pe sub picioarele dumneavoastra, astfel ca va veti simti confortabil in orice moment al zilei, indiferent in ce colt al caminului v-ati afla.

Mai mult decat atat, incalzirea in pardoseala este solutia preferata de tot mai multi oameni pentru ca in acest mod se economiseste foarte mult spatiu. Spuneti adio caloriferelor masive care transformau camera intr-una mult mai mica! Filme pentru incalzire electrica in pardoseala, in Timisoara se gasesc in magazinul SculeSantier.ro, la cele mai accesibile preturi.

 

Film flexibil incalzire pardoseala – un material revolutionar

Va prezentam unul dintre cele mai revolutionare materiale, si anume Film flexibil incalzire pardoseala HOT-Film Korea Heating. Se poate achizitiona la pretul de 45 de lei mp, fiind produs de catre Korea Heating CO., Ltd. Este un material de incalzire perfect pentru sisteme de incalzire cu radiatii infrarosii in podele, tavane si pereti. Acest material revolutionar utilizat la panou radiant infrarosu, in Timisoara se gaseste pe SculeSantier.ro la un pret avantajos si de calitate superioara.

Elementul de incalzire este carbonul care impreuna cu pasta de argint sunt imprimate pe film cu rol de izolatie si material ignifug, ce este combinat cu Laminex Film, dupa ce este adaugat un electrod de folie din cupru. HOT-Film ofera un efect de incalzire pe timp mai indelungat decat alte sisteme incalzire pardoseala deoarece carbonul si razele infrarosii si multi ioni negativi, prin utilizarea efectului de rezistenta electrica, emit caldura.

De asemenea, radiatiile infrarosii si ionii negativi ofera siguranta ca mirosurile si cresterea germenilor sunt suprimate, dar stimuleaza si metabolismul organismului uman si ofera un mediu mai sanatos in camera in care este montat. Desi costa mai mult decat o centrala termica, perioada de utilizare este cuprinsa intre 30 si 60 de ani, astfel ca investitia se va amortiza in timp, iar orice colt al caminului dumnevoastra va emite caldura.

 

 Avantajele sistemului deincalzire HOT-Film

  1. 1.       Usor de instalat si economic:

-          Se reduc cheltuielile de instalare pentru ca timpii se constructie sunt mai putini;

-          Are efect de incalzire rapida, datorita structurii paralele a elementului de incalzire si pentru ca se utilizeaza energia electrica;

-          Se poate atasa un Sistem de Control Central si astfel incalzirea se realizeaza doar partial, iar cheltuielile de incalzire inutila sunt economisite;

-          Un spatiu de locuit mai larg pentru ca nu mai este nevoie de montarea unui boiler sau a unui cazan cu apa calda.

 

  1. 2.       Este ecologic si sanatos:

-          Elementul de incalzire din carbon emite mai putine emisii electronice;

-          Radiatiile infrarosii indepartate si ionii negativi suprima mirosurile neplacute si impiedica cresterea germenilor;

-          Genereaza mai putin zgomot, praf si monoxide de carbon.

 

  1. Reduce costurile de incalzire si intretinere:

-          Costuri cu 30 % mai scazute decat incalzirea electrica clasica si peste 50 % mai putin din costul incalzirii cu cazan de ulei;

-          Riscuri mai mici datorita designului simplu, adica mai rar pot aparea greseli de fabricatie;

-          Instalatia este usor de montat si relocat.

 

SculeSantier.ro ofera clientilor sai si scule si unelte pentru degivrare burlane, din Timisoara, masini de slefuit glet, masca de sudura automata si multe alte produse la oferte promotionale.